MOKA – cafeaua care te inspiră!


Brandul de cafea MOKA a fost adus și pe piața R.Moldova de către Alessandro Marchese și Sergio Carlet. Care sunt de părerea că Moldova merită să savureze din cea mai veritabilă cafea italiană.

De ce am ales Moldova? Răspunsul se va concentra în atitudinea acestui popor față de oaspeți. Așa precum ești întâmpinat în Moldova, nu ești întâmpinat nicăieri. Cum? Cu multă dăruire de sine și pasiune. Acestea sunt două calități pe care cafeaua le valorifică și le transformă în inspirație. Astfel, MOKA aduce inspirație în toate pornirile Dvs.

citește mai departe

Echipa


Echipa Multiexpo – Va deserveste cu produse de calitate superioara Made in Italy! Oamenii sunt cei care aduc succesul companiei și tot ei reprezintă cheia viitorului. O echipă bine construită permite membrilor săi să se concentreze fiecare pe valorificarea propriilor talente și competențe, astfel încât eficiența serviciilor oferite clientilor nostri sa fie punctualitate, calitate si profesionalism. Suntem convinsi, ca comunicarea cu clientii este cel mai bun mediator. Tinem mult ca clientii nostri ca sa fie multumiti de colaboarea cu noi, intru-cat sa ne recomande cu placere si la altii.

Echipa MOKA CAFFE – Va aduce o cafea Excelenta la usa dvstra!

Cafeaua MOKA nu este doar un brand!


Cafeaua MOKA nu este doar un brand de calitate și cunoscut pe întregul mapamond, este o licoare care oferă o explozie de emoții pozitive. Consumul cafelei MOKA a devenit un ritual pentru cei care savurează cu adevărat și simt finețea boabelor culese pe tărâmurile ecologice din Brazilia și Mexic.

Consumul cafelei a devenit o cultură apropiată artei, pentru că anume cafeaua este băutura care generează idei și inspiră omenirea la fapte mărețe, fapte bune și romantice. ” MOKA – cafeaua care te inspiră” este sloganul cunoscut oriunde în lume și, cel mai important, acceptat de o lume întreagă. Pentru că, MOKA într-adevăr motivează și descoperă talente…

citește mai departe

6 motive pentru care să alegi cafeaua MOKA


MOKA Caffe
conține Arabica 100%


O gamă largă
de produse din cafea


Prăjirea boabelor de cafea
cu tehnologii tradiționale italiene


Profesionalism, Punctualitate,
Calitate garantată


Oferă utilaj de ultimă generație pentru pregătirea cafelei


20 ani pe piața
Republicii Moldova

Clienții și partenerii noștri