INSTALARE APARATE CAFEA

Aparatul tău nou de cafea trebuie instalat corect pentru a asigura o bună funcțiune și pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Un specialist de la un service profesionist este persoana ideală pentru a te ajuta cu grijă să instalezi și să pui în funcțiune pentru prima dată noul tău aparat de cafea, oferindu-ți în același timp și câteva sfaturi utile pentru a obține cafeaua perfectă și pentru a învăța cum să îl folosești corect.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNTREȚINERE PERIODICĂ

Îți folosești aparatul de cafea cu grijă și atenție, însă este necesar ca la un anumit interval de timp să fie supus procedurilor de curățare și decalcifiere. Aceste două proceduri sunt esențiale pentru a păstra gustul bun al băuturilor pe care le prepară aparatul. Pentru buna funcționare a aparatului și sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să nu luați în considerare metodele neprofesioniste de îngrijire a aparatului.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

REPARAȚII ȘI RECONDIȚIONĂRI

În urma utilizării îndelungate sau a întreținerii necorespunzătoare, aparatele de cafea pot întâmpina probleme sau pot avea nevoie de recondiționare. Service-ul nostru profesionist poate rezolva orice fel de problemă care necesită reparații și, în același timp, poate recondiționa complet aparatul la cererea dumneavoastră.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Specialiștii Companiei MOKA
Vă acordă urmatoarele servicii de întreținere a mașinelor de cafea:

  • se efectuează diagnosticarea stării aparatului
  • la necesitate se reglează mașina de cafea
  • se efectuează reparația mașinelor de cafea și la necesitate se resetează aparatul
  • se acordă servicii de decalcifiere (în funcție de aparat)
  • se efectuează curățarea sistemei hidraulice
  • se efectuează curățarea în întregime a mașinei de cafea

Pentru clienții MOKA CAFFE deservirea tehnică și livrarea cafelei este gratuită.